Blog

Elindultunk, avagy a suszter cipője

Szerző: EiSYS
Sokszor hallom vissza ügyfelektől, hogy esetenként, amikor egy szoftverfejlesztő partnercég weboldalára feltévednek, a sírás környékezi őket. Miért van az, hogy az a cég, amely számukra olyan egységes, korszerű felülettel rendelkező, modern alkalmazásokat szállít, az a saját webes megjelenésének korszerűségével, szépségével nem foglalkozik? A válasz persze azonnal megfogalmazódik mindenkiben: hiszen a cég az ügyfelek igényeire koncentrál és kevesebb energiát fordít a back-end feladatokra, így a weboldalra is.
Eddig működő weboldalunk, szín- és képi világában tükrözte, amit magunkről mutatni szerettünk volna: egy egységes, megbízható, stabil cég képét kívánta sugározni. Amit az oldal nem teljesített, az a technikai korszerűség.
Ezt felismerve született meg 2014 végén a menedzsment részéről a döntés a cég arculata és emellett a webes megjelenés megújításáról.
Ennek egyik markáns lépésenként leváltottuk eddigi logónkat és a régi flash-es oldalt.
A munkánk eredménye, illetve annak egy köztes lépése a mai naptól elérhető a világ számára.
Kérem, fogadják szeretettel, az Eisys Számítástechnikai Kft. megújúlt webes "énképét".
Reméljük, az itt folyamatosan megjelenő és frissülő információk hasznosak lesznek az Ön számára és felkeltik érdeklődését, hogy személyesen bemutatkozhassunk Ön és cége számára, megteremtve ezzel egy későbbi, gyümölcsöző üzleti együttműködés lehetőségét.

Cím: 1139 Budapest, Petneházy utca 46–48. 
E-mail: info@eisys.hu
EiSYS Számítástechnikai Kft.
Adószám: 13669555-4-41
Csoportazonosító szám: 17780010-5-44
Közösségi adószám: HU17780010